Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantel yaptığını görmek

Rüyada dantel yaptığını görmek

Rüyada dantel yaptığını görmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, kederinin dağılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dantel yaptığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki değişiklikler özel yaşamınızı da etkileyebilir.

Rüyada dantelli çarşaf görmek elinin kolunun bağlanacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, bahtının açık olacağına delalettir.

Rüyada beyaz dantel perde görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada dantelli elbise giymek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, kişinin rahat nefes alacağına inanılır.

Rüyada dantel yıkamak işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada dantelli gelinlik giymek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah dantel elbise giymek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada dantelli örtü görmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada dantel iç çamaşırı görmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, çalışmalarının beğenileceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments