Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantel tül görmek

Rüyada dantel tül görmek

Rüyada dantel tül görmek gelir elde edeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dantel tül gördüyseniz:

  • Maddi açıda bazı endişeleriniz olabilir, sözel anlaşmalar yaparken dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada dantel tül görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine delalettir.

Rüyada güzel dantel görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, moral bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının dantel ördüğünü görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada krem rengi dantel görmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine rivayet eder.

Rüyada dantel ören birini görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi dantel görmek bol bol hayır duası alınacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dantel kumaş görmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, maddi gücünün eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dantel ipi almak çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, de elinin bollaşacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments