Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantel dokumak

Rüyada dantel dokumak

Rüyada dantel dokumak daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına inanılır.

Rüyada dantel dokumak gördüyseniz:

  • Daha heyecan verici şeylerle uğraşabilir veya rekabet ya da mücadele gerektiren ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada dantel dokumak hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada hasır dokumak maddi sıkıntıların biteceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada örgü dokumak malını ve parasını kaybedeceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada beyaz halı dokumak çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine yorulur.

Rüyada halı dokumak güzel günler yaşayacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı halı dokumak işlerin de yolunda gideceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada ipek halı dokumak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilim dokumak huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments