Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı dokumak

Rüyada halı dokumak

Rüyada halı dokumak hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada halı dokumak gördüyseniz:

  • Üzülmeyin, mutlaka bir ortak yol bulunabilir.

Rüyada beyaz halı dokumak zaaflarına kapılacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı halı dokumak bazen işsiz ve aşsız kalacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada halı dokuduğunu görmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada ipek halı dokumak bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sorunlarının yakında biteceğine tabir olunur.

Rüyada halı dokumak varolan borçların yakında ödeneceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin halı dokuduğunu görmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye işaret eder.

Rüyada çul dokumak uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, rahata ve huzura kavuşacağına delalet eder.

Rüyada dantel dokumak dertlerinin dermanını bulacağına, günah işlemekten korunacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments