Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dana görmek

Rüyada dana görmek

Rüyada dana görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dana gördüyseniz:

  • Maddi konularda dikkatli adımlar atılması gerekiyor.

Rüyada dana yüreği görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada dana ve koyun görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada dana eti yemek iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, isteklerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı dana görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada dana eti yediğini görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada dananın üzerine binmek çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş dana eti görmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada pişmiş dana eti yemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments