Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ameliyattan korkmak

Rüyada ameliyattan korkmak

Rüyada ameliyattan korkmak iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine delalettir.

Rüyada ameliyattan korkmak gördüyseniz:

  • Aşırılıklar veya abartılı cümleler söz konusu olabilir.

Rüyada ameliyattan korkmak toplum içindeki saygınlığının artacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu ameliyat olmuş görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, eğleneceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza rivayet eder.

Rüyada kalp ameliyatı yapmak değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini ameliyatlı görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının ameliyat olduğunu görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarından ameliyat olmak duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, umutlarını yitireceğine alamet eder.

Rüyada karnından ameliyat olmak zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada birini ameliyat olmuş görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments