Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş dana görmek

Rüyada ölmüş dana görmek

Rüyada ölmüş dana görmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş dana gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan uzak durun.

Rüyada dana doğurmak karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş dana eti görmek yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına rivayet eder.

Rüyada hasta dana görmek sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine rivayet eder.

Rüyada danaya sarılmak bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada azgın dana görmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına delalet eder.

Rüyada inek dana görmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada dana kestiğini görmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada danadan kaçmak prestij kazanılacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments