Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü dana görmek

Rüyada bir sürü dana görmek

Rüyada bir sürü dana görmek yaşam sevincinin geri geleceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına delalettir.

Rüyada bir sürü dana gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi kaynaklarınıza, yeteneklerinize veya kapasitenize göre belli bir sayıda tutmanız gerekiyor.

Rüyada bir sürü dana görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine yorulur.

Rüyada dana sürüsü görmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada dana kovalaması görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada dana emzirmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına delalettir.

Rüyada canlı dana görmek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, heveslerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dana kellesi pişirmek sorunların ve dertlerin biteceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada dana kesmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, merdiven atlayacağına tabir olunur.

Rüyada ikiz dana görmek rahatının yerinde olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments