Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damattan para almak

Rüyada damattan para almak

Rüyada damattan para almak ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, tecrübe sahibi olacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada damattan para almak gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri veya ortaklıklara girmeniz durumunda duygusal ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Rüyada damattan para almak her işinde iyilikle karşılaşacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına alamet eder.

Rüyada damada para takmak iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kendisini eve kapatacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına yorulur.

Rüyada oğlunu damatlıkla görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, maddi gücünün katlanacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin damat olduğunu görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasının damatlık giydiğini görmek bereketli işler yapacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarhoş damat görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine işaret eder.

Rüyada damadına sarılmak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, kazancının helal para olacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek damat görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments