Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damadını görmek

Rüyada damadını görmek

Rüyada damadını görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, sağlığını geri kazanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine alamet eder.

Rüyada damadını gördüyseniz:

  • Eğlenceli planlar esnasında, teklifler alabilir, sizin için yararlı olabilecek kişilerle tanışabilir veya karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yeni damat görmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, işlerinin rast gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşini damatlıkla görmek yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, kuş gibi hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada birçok gelin damat görmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada gelin ve damadın öldüğünü görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada eşinin damatlık giydiğini görmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, her geçen gün başarıların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada damatla kavga etmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada damatlık giymek yeni gayrimenkuller alınacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik damatlık görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments