Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni damat görmek

Rüyada yeni damat görmek

Rüyada yeni damat görmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, masabaşı bir işe girileceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, büyük hatalar yapacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına işarettir.

Rüyada yeni damat gördüyseniz:

  • Olumsuz konuşmalar bir yana kimseyi övmeye bile kalkmamalısınız çünkü yanlış anlaşılabilirsiniz.

Rüyada yeni damat görmek iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, tartışmaların sona ereceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada damadını öpmek köşeye sıkıştıracağına, insanlarla bir araya geleceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birçok gelin damat görmek çok büyük zararlar edeceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik giymek ve damadı görmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine delalet eder.

Rüyada siyah damatlık görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine inanılır.

Rüyada tanımadığı gelin ve damat görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına işarettir.

Rüyada damadını ölmüş görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada damat elbisesi görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments