Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalından meyve toplamak

Rüyada dalından meyve toplamak

Rüyada dalından meyve toplamak hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine rivayet eder.

Rüyada dalından meyve toplamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseler yüzünden üzülebilirsiniz.

Rüyada dalından meyve toplamak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada dalında meyve yemek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalından meyve yemek onu cesaretlendireceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalından meyve koparıp yemek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaç dalından meyve yemek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dalında meyve görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada dalından meyve koparmak çok hayırlı işlere girileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Rüyada dalından şeftali toplamak kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments