Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalından meyve koparıp yemek

Rüyada dalından meyve koparıp yemek

Rüyada dalından meyve koparıp yemek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, bilgi sahibi olacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına tabir olunur.

Rüyada dalından meyve koparıp yemek gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz bir şeyi elde etmek için ani bir istek duymanız olasıdır Sizin hakkınızda zannettiğinizden çok daha olumlu düşünceler var.

Rüyada ağaç dalından meyve yemek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, işinin en iyisi olacağına inanılır.

Rüyada dalında meyve yemek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, kendisini ailesine vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalından meyve yemek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına işarettir.

Rüyada dalından meyve koparıp yemek zorluklarının son bulacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Rüyada dalında meyve görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalından meyve koparmak çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada dalından meyve toplamak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına alamet eder.

Rüyada dalından koparıp incir yemek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments