Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalından şeftali toplamak

Rüyada dalından şeftali toplamak

Rüyada dalından şeftali toplamak yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, arabasını ve toprağının olacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada dalından şeftali toplamak gördüyseniz:

  • Ticari girişimlerinizi, alıp sattığınız şeyleri veya bazı yeteneklerinizi geliştirmenizi ya da beslemenizi sağlayacak sürpriz davetler alabilirsiniz.

Rüyada dalından şeftali toplamak huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalından şeftali yemek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalından şeftali koparıp yemek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına işaret eder.

Rüyada dalında şeftali görmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerden şeftali toplamak oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına delalet eder.

Rüyada şeftali yemek ve toplamak daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine rivayet eder.

Rüyada şeftali topladığını görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, kötü gününü de paylaşacağına işarettir.

Rüyada ağaçtan şeftali toplamak muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments