Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında meyve görmek

Rüyada dalında meyve görmek

Rüyada dalında meyve görmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, musibetlerin yaşanacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, ticaretin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalında meyve gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili konular verimliliğinizi düşürüyor.

Rüyada dalında meyve görmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına tabir olunur.

Rüyada dalından meyve toplamak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine delalet eder.

Rüyada ağaç dalından meyve yemek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, rakipsiz hale geleceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine yorulur.

Rüyada dalından meyve koparıp yemek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada dalında meyve yemek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalından meyve yemek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, canının sağ olacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalından meyve koparmak kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada karpuzu dalında görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments