Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında kuşburnu görmek

Rüyada dalında kuşburnu görmek

Rüyada dalında kuşburnu görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, güzel işlere imza atacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, daha rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada dalında kuşburnu gördüyseniz:

  • Maddi konularda biraz daha akılcı davranmak zorundasınız.

Rüyada dalında kuşburnu görmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına inanılır.

Rüyada kuru kuşburnu görmek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına işaret eder.

Rüyada kuşburnu toplamak sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, başarılarının düşeceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuşburnu görmek onların güvenini sarsacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada çiçekli dal görmek olayın ağız münakaşasına varacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada yeşil dal koparmak kederinin dağılacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına, yükseldikçe yükseleceğine alamet eder.

Rüyada dalında erik yemek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada dal yakmak onun istediği yoldan gideceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments