Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuşburnu görmek

Rüyada kuşburnu görmek

Rüyada kuşburnu görmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, yeni yerler göreceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuşburnu gördüyseniz:

  • Aniden orta çıkan çelişkili durumlarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada kuşburnu toplamak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada dalında kuşburnu görmek verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına inanılır.

Rüyada kuşburnu görmek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru kuşburnu görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, çok doğru bir yol tutulacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments