Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalı denize bakmak

Rüyada dalgalı denize bakmak

Rüyada dalgalı denize bakmak maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı denize bakmak gördüyseniz:

  • Sizi suçlayan veya bazı şeyleri yapmanız için yönlendiren kişiler olabilir.

Rüyada dalgalı denize uzaktan bakmak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, işlerin de hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalgalı denize bakmak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, ufkunun açılacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalı deniz kenarında yürümek rızık ve kazanç elde edeceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalgalı denizden kaçmak huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde görmek çok büyük yenilikler yapacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hafif dalgalı deniz görmek ayrılanların birleşeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, ortaya bazı projeler koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalı bulanık deniz görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalgalı mavi deniz görmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments