Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalı denizde görmek

Rüyada dalgalı denizde görmek

Rüyada dalgalı denizde görmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, ev taşımaya, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada dalgalı denizde gördüyseniz:

  • Belli bir konuya müdahale etmeden önce, olayları diğer kişilerin bakış açılarıyla görmeye dikkat etmelisiniz.

Rüyada dalgalı denizden geçmek verimi ve başarıyı yakalayacağına, sözleri tutulacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına delalettir.

Rüyada dalgalı ve bulanık denizde yüzmek mutsuz ve üzgün olacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu dalgalı deniz görmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalgalı bir denizde yüzmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde vapura binmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah dalgalı deniz görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde gitmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına yorulur.

Rüyada dalgalı denize atlamak şansın yüzüne güleceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments