Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz dalgalı su görmek

Rüyada temiz dalgalı su görmek

Rüyada temiz dalgalı su görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, bundan hayır göreceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına tabir olunur.

Rüyada temiz dalgalı su gördüyseniz:

  • Size rahatsızlık veren bazı değişimler yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada temiz dalgalı su görmek zorlukların biteceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz dalgalı deniz görmek güzelleşeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine rivayet eder.

Rüyada dalgalı temiz deniz görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına yorulur.

Rüyada temiz ve dalgalı deniz görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, günahların af olacağına işarettir.

Rüyada dalgalı bulanık su görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına alamet eder.

Rüyada dalgalı su görmek sadece kendisini düşüneceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada temiz suyun içinde yürümek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, yaptığı hataları düzelteceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine işarettir.

Rüyada temiz mavi su görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments