Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgadan kurtulmak

Rüyada dalgadan kurtulmak

Rüyada dalgadan kurtulmak kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, güzel günler görüleceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine işarettir.

Rüyada dalgadan kurtulmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık tepkileri olan kişilerle aranıza bir mesafe koymanızda ya da yardım taleplerine belli bir mesafede yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada denizde dalgadan kurtulmak özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz dalgasından kurtulmak sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, adım atarken çok zorlanacağına yorulur.

Rüyada dalgadan kurtulmak kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, atılan adımların zarar vereceğine delalettir.

Rüyada büyük dalgalardan kurtulmak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına rivayet eder.

Rüyada dev dalgalardan kurtulmak geniş rızık elde edeceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalgalardan kurtulmak düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine inanılır.

Rüyada büyük dalgadan kurtulmak kendisini korumaya alacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalgali denizden kurtulmak uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments