Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgada kaybolmak

Rüyada dalgada kaybolmak

Rüyada dalgada kaybolmak hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, çalışmaların beğeni almayacağına, çok yoğun çalışacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalgada kaybolmak gördüyseniz:

  • Fazla tereddüt etmemelisiniz.

Rüyada dalgada kaybolmak finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, siparişlerinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada dalgalarda kaybolmak şanslı günlerin kapıda olduğuna, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine delalettir.

Rüyada deniz dalgasında kaybolmak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük su dalgası görmek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, mekân değiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalgalarda boğulmak makam edineceğine, itibar kazanacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalgalardan kurtulmak gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisiyle dalga geçmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalar arasında kalmak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments