Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun dalgalandığını görmek

Rüyada suyun dalgalandığını görmek

Rüyada suyun dalgalandığını görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, önemli sorumluluklar alacağına tabir olunur.

Rüyada suyun dalgalandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya olaylar kontrolden çıkmış olabilir.

Rüyada su dalgası görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kız çocuğunun olacağına delalettir.

Rüyada büyük su dalgası görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun dalgalandığını görmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına alamet eder.

Rüyada deniz dalgalarının üzerine geldiğini görmek ortağından ayrılacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, hak yiyeceğine alamet eder.

Rüyada dalgaların içinde kalmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizden dalga geldiğini görmek mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına alamet eder.

Rüyada dalganın kıyıya vurduğunu görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz dalgalarından kaçmak şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments