Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil elma toplamak

Rüyada yeşil elma toplamak

Rüyada yeşil elma toplamak eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil elma toplamak gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızda, yaratıcılık gerektiren işlerde veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda, siz istesenizde istemesenizde çok olumlu bir yola doğru çekiliyorsunuz.

Rüyada yerden yeşil elma toplamak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil elma topladığını görmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, kazancın arttırılacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil elma toplamak çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sorunları başarıyla çözmeye, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan yeşil elma toplamak yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada daldan yeşil elma toplamak zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına işarettir.

Rüyada elma ve erik toplamak bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı elma toplamak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına rivayet eder.

Rüyada elma ağacından elma toplamak yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments