Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil elma topladığını görmek

Rüyada yeşil elma topladığını görmek

Rüyada yeşil elma topladığını görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına yorulur.

Rüyada yeşil elma topladığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin istek veya ihtiyaçlarının eğlencenizi bozma ihtimali olabilir.

Rüyada yeşil elma toplamak çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yerden yeşil elma toplamak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına inanılır.

Rüyada yeşil elma topladığını görmek kötü yollara gireceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine işarettir.

Rüyada ağaçtan yeşil elma toplamak ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada daldan yeşil elma toplamak sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, maddi açıdan ferahlamaya, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine işarettir.

Rüyada elma ve erik toplamak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına delalet eder.

Rüyada yerden elma toplamak tamamlanmadan kalacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada elma ayva toplamak aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments