Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daldan dala atlamak

Rüyada daldan dala atlamak

Rüyada daldan dala atlamak elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, daha güzelleşeceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına işarettir.

Rüyada daldan dala atlamak gördüyseniz:

  • Bir ilişkide ara bulucu olmanız gerekirse elinizden geldiğince kaçmaya çalışmalısınız çünkü sonuçta suçun size yüklenmesi olasıdır.

Rüyada daldan dala atlamak eski bir davanın tekrar açılacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada daldan dala uçmak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, hastalıklarının düzeleceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalgalı denize dalmak sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, parasının her geçen gün artacağına, uzak bir yola gidileceğine delalet etmektedir.

Rüyada berrak suya dalmak ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine işaret eder.

Rüyada dibe dalmak birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada daldan fındık toplamak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suya dalmak zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalda ceviz görmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments