Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dibe dalmak

Rüyada dibe dalmak

Rüyada dibe dalmak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, umduğunu bulamayacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına inanılır.

Rüyada dibe dalmak gördüyseniz:

  • Her tür aldanma, yanılma, yanıltılma riskine karşı tedbirli olmakta hareket etmekte fayda var.

Rüyada suyun dibine dalmak hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine inanılır.

Rüyada dip dalmak zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, hayallerinin gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada havuzda dibe dalmak korkularını ve şüphelerini yeneceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine rivayet eder.

Rüyada deniz dibine dalmak işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada denizde dibe dalmak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına işarettir.

Rüyada denizin dibine dalmak tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine yorulur.

Rüyada denize dip dalmak sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, ayrılanların birleşeceğine delalettir.

Rüyada dibe dalmak mal mülk sahibi olunacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments