Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağların yandığını görmek

Rüyada dağların yandığını görmek

Rüyada dağların yandığını görmek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına rivayet eder.

Rüyada dağların yandığını gördüyseniz:

  • Başkalarının hareketlerini tehditkar bulsanız bile, ani tepkilerden sakınmalısınız.

Rüyada dağın yandığını görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bir dağın yandığını görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına tabir olunur.

Rüyada dağların yandığını görmek güçten düşeceğine, yorulacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine delalet eder.

Rüyada kabloların yandığını görmek çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabının yandığını görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada tandırda yandığını görmek dinini yaşayacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine alamet eder.

Rüyada bacağının yandığını görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kıyafetlerinin yandığını görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments