Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabının yandığını görmek

Rüyada ayakkabının yandığını görmek

Rüyada ayakkabının yandığını görmek yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabının yandığını gördüyseniz:

  • Sizi seven kişiler ya da hayranlarınız uzun zamandır onlardan yardım istemenizi veya destek olmalarına olanak tanımanızı bekliyorlar.

Rüyada ayakkabısının yandığını görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabıların yandığını görmek büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına inanılır.

Rüyada ayakkabının yandığını görmek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, planlı ve programlı davranacağına işaret eder.

Rüyada kolunun yandığını görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına delalet eder.

Rüyada bir kişinin yandığını görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına inanılır.

Rüyada çalıştığı işyerinin yandığını görmek her istediğini elde edeceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına rivayet eder.

Rüyada çadır yandığını görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, sevgi dolu haberler alınacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine işarettir.

Rüyada bacaklarının yandığını görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments