Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın yandığını görmek

Rüyada dağın yandığını görmek

Rüyada dağın yandığını görmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada dağın yandığını gördüyseniz:

  • Hayallerinizi gerçekleştirmek istiyorsunuz.

Rüyada bir dağın yandığını görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağların yandığını görmek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağın yandığını görmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Rüyada yandığını hissetmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşlarının yandığını görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğünün yandığını görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine tabir olunur.

Rüyada bacağın yandığını görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada ölmüş kişinin yandığını görmek bol kazanç elde edileceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments