Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağların eridiğini görmek

Rüyada dağların eridiğini görmek

Rüyada dağların eridiğini görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, yağmur yağmamasına, dertlerin günden güne artacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağların eridiğini gördüyseniz:

  • Hoşlanmayacağınız ya da en azından gereksiz göreceğiniz misafirleriniz olabilir veya dışarıda birilerini ağırlamak için aşırı masrafa girebilirsiniz.

Rüyada buz dağının eridiğini görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağların eridiğini görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağın eridiğini görmek ortak işlere gireceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine tabir olunur.

Rüyada dişin eridiğini görmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişinin eridiğini görmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sabunun eridiğini görmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada alyansın eridiğini görmek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine yorulur.

Rüyada insanların eridiğini görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments