Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alyansın eridiğini görmek

Rüyada alyansın eridiğini görmek

Rüyada alyansın eridiğini görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada alyansın eridiğini gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki etkisiyle bazı şeyler elde edebilirsiniz.

Rüyada alyansın eridiğini görmek kafasının rahat edeceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada eridiğini görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına işaret eder.

Rüyada altının eridiğini görmek zor zamanların geride kalacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişlerin eridiğini görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, bir bebek sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada dişinin eridiğini görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada dişin eridiğini görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, maddi zarara uğrayacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağların eridiğini görmek büyük zararlardan kurtulacağına, yeni bir hayat kurulacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada kar eridiğini görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments