Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın eridiğini görmek

Rüyada dağın eridiğini görmek

Rüyada dağın eridiğini görmek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada dağın eridiğini gördüyseniz:

  • Mevcut çelişkili durumların çözümü için yepyeni yaklaşımlar gerekiyor.

Rüyada dağların eridiğini görmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine yorulur.

Rüyada buz dağının eridiğini görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına yorulur.

Rüyada dağın eridiğini görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişlerin eridiğini görmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, aile bireyleri ile tartışacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına yorulur.

Rüyada insanın eridiğini görmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada demirin eridiğini görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karin eridiğini görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada telefonun eridiğini görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments