Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabunun eridiğini görmek

Rüyada sabunun eridiğini görmek

Rüyada sabunun eridiğini görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, çıkmaza gireceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sabunun eridiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizde değişiklikler meydana gelebilir.

Rüyada sabunun eridiğini görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, kendisini işine vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada insanın eridiğini görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunun eridiğini görmek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına işaret eder.

Rüyada yüzüğün eridiğini görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağın eridiğini görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine, aile içinde de bereketin artacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine işarettir.

Rüyada ellerinin eridiğini görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine alamet eder.

Rüyada buz dağının eridiğini görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, bunalacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişlerinin eridiğini görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments