Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camdan kar yağdığını görmek

Rüyada camdan kar yağdığını görmek

Rüyada camdan kar yağdığını görmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, ilişkilerin noktalanacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, dertlerin aşılacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına rivayet eder.

Rüyada camdan kar yağdığını gördüyseniz:

  • Ani gelişen olaylar dengenizi bozabilir.

Rüyada camdan kar yağdığını görmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada cama yağmur yağdığını görmek güzel ameller işleyeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada üstüne kar yağdığını görmek insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, esenliği bulacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine inanılır.

Rüyada mevsiminde kar yağdığını görmek kazançlı bir işe girileceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneşli havada kar yağdığını görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birinin üstüne kar yağdığını görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, huzur ve şifa bulacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çok şiddetli kar yağdığını görmek çekilen hasretin biteceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatın kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada kabeye kar yağdığını görmek dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments