Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın kaymasını görmek

Rüyada dağın kaymasını görmek

Rüyada dağın kaymasını görmek sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağın kaymasını gördüyseniz:

  • Başka bir konuyla kendinizi avutun veya tatmin edin.

Rüyada dağ kayması görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağın kaymasını görmek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, en çetin zorlukların aşılacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada kaynayan yemek büyük hatalar yapacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada çamaşır kaynatmak zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, verilen sözlerin tutulacağına, kararlarına saygı duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaynını öpmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına inanılır.

Rüyada vişne reçeli kaynatmak bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına işaret eder.

Rüyada nar kaynatmak şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada sel ve toprak kayması görmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments