Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaynını öpmek

Rüyada kaynını öpmek

Rüyada kaynını öpmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına işarettir.

Rüyada kaynını öpmek gördüyseniz:

  • Başkalarından taleplerde bulunmanız ilerlemek istediğiniz alanlarda önünüzü kesebilir.

Rüyada kaynını öpmek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada tencerede kaynamış süt görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir kaynatmak atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine yorulur.

Rüyada su kaynayan kazan görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, ayıplanacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çay suyu kaynatmak hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kaynayan kara kazan görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tencere kaynatmak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, şeytana uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaynatılmış mısır görmek temize çıkacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments