Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amcamın eşini görmek

Rüyada amcamın eşini görmek

Rüyada amcamın eşini görmek fakir çocukları giydireceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına delalettir.

Rüyada amcamın eşini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sorunlarıyla uğraşmaktan kendinize zaman ayıramayabilirsiniz veya başkalarının problemlerini üstlenmenin sıkıntısını yaşayabilirsiniz.

Rüyada eşin amcasını görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada amca eşini görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada amca ve eşini görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, ekmeğinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada amcanın eşini görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine işarettir.

Rüyada amca eşi görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, kendisine gelemeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada amcamın eşini görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, tabiri caizse can bulacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin amcasını görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Rüyada amca elini öpmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments