Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenlerden yuvarlanmak

Rüyada merdivenlerden yuvarlanmak

Rüyada merdivenlerden yuvarlanmak anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Gittiğiniz yolun doğruluğu konusunda sizi onaylayan işaretler kendisini göstermeye başlayabilir.

Rüyada merdivenlerden yuvarlanmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işarettir.

Rüyada merdivenden yuvarlanmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenden yuvarlandığını görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına yorulur.

Rüyada araba yuvarlanması görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye yorulmaktadır.

Rüyada karlarda yuvarlanmak kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine alamet eder.

Rüyada yuvarlanan taş görmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada araba yuvarlanmak çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine yorulur.

Rüyada uçurumdan yuvarlandığını görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments