Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday dağıttığını görmek

Rüyada buğday dağıttığını görmek

Rüyada buğday dağıttığını görmek güzel bir iş fırsatına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına inanılır.

Rüyada buğday dağıttığını gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı doğru şekilde paylaştırmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada buğday dağıttığını görmek hayırlı bir evlat olacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada nohut ve buğday görmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada buğday satın almak verdiği vaatleri yerine getireceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, karlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada buğday suyu içmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sorunların atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri buğday tanesi görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına tabir olunur.

Rüyada buğday doldurmak ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına tabir olunur.

Rüyada buğday ölçmek kısmetinin açılacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil buğday görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments