Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir adamla uyumak

Rüyada bir adamla uyumak

Rüyada bir adamla uyumak yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, ilim irfan öğreneceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir adamla uyumak gördüyseniz:

  • Teyakkuzda olmanızda fayda var.

Rüyada sevdiğin adamla uyumak kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine delalettir.

Rüyada bir adamla uyumak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı bir adamla uyumak toplumda iyi bir yer edineceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pencerede uyumak bunun şans olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşla uyumak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bankta uyumak kendisi için isabetli adımlar atacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle yanyana uyumak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına inanılır.

Rüyada ölünün uyuduğunu görmek üstün başarılar alacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kurulu düzeni olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments