Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnakta mantar görmek

Rüyada tırnakta mantar görmek

Rüyada tırnakta mantar görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, takdir toplayacak işler yapacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnakta mantar gördüyseniz:

  • Ekonomik anlamda meydana gelebilecek bir sorunun farkındasınız.

Rüyada mantarlı tırnak görmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnakta mantar görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine delalet eder.

Rüyada tırnak mantarı görmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada küflü mantar görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada mantar yapmak işte başarılı adımlar atılacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunda mantar görmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mantar satın almak sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mantar yemeği yapmak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, dara düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments