Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah mantar görmek

Rüyada siyah mantar görmek

Rüyada siyah mantar görmek hayal kırıklığı yaşanacağına, büyük takdir toplanacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, neşesine kavuşacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, yoksul için zenginliğe, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına inanılır.

Rüyada siyah mantar gördüyseniz:

  • Herşeyi abartma meylindesiniz.

Rüyada siyah mantar toplamak çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, bütçesinin küçüleceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah mantar görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına delalettir.

Rüyada mantar kavurmak her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kültür mantarı yemek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı mantar toplamak onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mantar patlatmak yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnakta mantar görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, rızkının çeşitleneceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine delalet eder.

Rüyada duvarda mantar görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments