Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mantar görmek

Rüyada yeşil mantar görmek

Rüyada yeşil mantar görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil mantar gördüyseniz:

  • Birlikte iş yaptığınız kişiler size rahatsızlık verebilirler.

Rüyada yeşil mantar görmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada acı mantar toplamak binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, günbegün kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı mantar görmek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına delalet eder.

Rüyada topraktan mantar toplamak zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dev mantar görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada suyun içinde mantar görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada yerden mantar toplamak kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, ekmek kapılarının kapanacağına delalettir.

Rüyada sudan mantar toplamak yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, zor zamanların sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments