Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağda heykel görmek

Rüyada dağda heykel görmek

Rüyada dağda heykel görmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, ele geçen kazancın azalacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura işarettir.

Rüyada dağda heykel gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınız sizi arayabilirler.

Rüyada dağda heykel görmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi heykelini görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker heykel görmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, güzel huylarını terk edeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayvan heykeli görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada melek heykeli görmek planlarının bozulacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine tabir olunur.

Rüyada atatürkün heykelini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ünlü birinin heykelini görmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada heykel olduğunu görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments