Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi heykelini görmek

Rüyada kendi heykelini görmek

Rüyada kendi heykelini görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına işaret eder.

Rüyada kendi heykelini gördüyseniz:

  • Size doğru olarak gözüken durumlar pek o kadar doğru olmayabilirler.

Rüyada hayvan heykeli görmek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işarettir.

Rüyada keçi heykeli görmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, ticaretinin de bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıkılan heykel görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, can sıkıcı haberler almaya tabir olunur.

Rüyada özgürlük heykelini görmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada heykel görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mermer heykel görmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada taş heykel görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, ilim irfan öğreneceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada altın heykel görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments