Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melek heykeli görmek

Rüyada melek heykeli görmek

Rüyada melek heykeli görmek maddi olarak zarar edileceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, çok üst mevkilere geleceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına yorulmaktadır.

Rüyada melek heykeli gördüyseniz:

  • Ya da bazı konulara bakış açınız tamamen değişebilir.

Rüyada melek heykeli görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine inanılır.

Rüyada heykelcik görmek yaşama dört elle sarılacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz heykel görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına rivayet eder.

Rüyada heykel görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine işaret eder.

Rüyada heykel aslan görmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına inanılır.

Rüyada meryem ana heykeli görmek tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada özgürlük heykeli görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada canlı heykel görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments