Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atatürkün heykelini görmek

Rüyada atatürkün heykelini görmek

Rüyada atatürkün heykelini görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, razı geleceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, hayır dualarına nail olacağına inanılır.

Rüyada atatürkün heykelini gördüyseniz:

  • Aniden elektriklenen ortamlar veya düşünmeden sarf edilen sözler zaman zaman sıkıntılara neden olabilir.

Rüyada atatürk heykeli görmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada atatürk heykelini görmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada atatürkün heykelini görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, evine bereket geleceğine delalettir.

Rüyada heykel aslan görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, mevki makam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker heykel görmek her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada balmumu heykel görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada heykel yapmak kazancının da azalacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kedi heykeli görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments