Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağa yaslanmak

Rüyada dağa yaslanmak

Rüyada dağa yaslanmak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, verimin kaçacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına işaret eder.

Rüyada dağa yaslanmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde büyük bir kararsızlık içine düşmenize sebep olabilecek gelişmeler yaşamanız mümkündür.

Rüyada dağa yaslanmak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, refah düzeyinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yastik yapmak algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, eline haram para geçeceğine yorulur.

Rüyada yasin ismini duymak eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yasliya yardim etmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğe yaslanmak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, vaaz ve nasihate, evine bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin omzuna yaslanmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada adetliyken yasin okumak eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranda yasin okumak doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments