Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastik yapmak

Rüyada yastik yapmak

Rüyada yastik yapmak en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, doyasıya hasret gidereceğine yorulur.

Rüyada yastik yapmak gördüyseniz:

  • Gözlerin üzerinize çevrilmesi pek çok kişinin aksine sizi rahatsız edeceğe benziyor.

Rüyada yastik yapmak düzenli bir işe girileceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine tabir olunur.

Rüyada yasini şerif görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada yasin okuyan görmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yasin duasını okumak sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağlayarak yasin okumak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yasin cüzü görmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına işaret eder.

Rüyada kuranda yasin okumak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yasin suresi ezbere okumak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments